За нас

Зеленото магазинче или как започна всичко…

Ние се появихме на българския пазар през не толкова далечната 2017 година, но бързо станахме едно от любимите Ви места за пазаруване. Няма да Ви лъжем – всяко начало е трудно, но с много отдаденост и грижа към Вас- ние успяхме!
Ако някой не знае къде се намираме, ще Ви улесним – там, където всичко започна, а именно на ул. Кричим №2 в гр. София.

Опитваме се да сме максимално близо до Вас, точно поради тази причина създадохме и онлайн версия на нашето „Зелено магазинче“. Разбираме, че в днешното забързано ежедневие е изключително трудно да намерите време дори да отскочите до магазина, но с помощта на интернет…всичко става изключително лесно и бързо!

При нас ще намерите изобилие от органични и био продукти, които са от най- добрите и естествено – проверени марки на пазара. Държим на качеството и точно поради тази причина няма да направим никога компромис с него!

Работим само с доверени доставчици, които имат налични сертификати и сме се уверили в тяхната коректност и лоялност през времето на нашето сътрудничество.

Много хора избраха нас и не съжаляват за това. Сигурни сме в нашия избор, защото знаем, че той е и Ваш!

* В рамките на гр. София поръчките Ви се доставят напълно безплатно на същия ден ако са на стойност над 40лв, а ако са под 40лв или извън рамките на София – на следващия работен ден.
Предлагаме Ви и няколко удобни начина за плащане – чрез наложен платеж, по банков път или в брой, избирате Вие!

Нашият телефон за доставки е 0877223769